GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET.

ANODER, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret etti.

ANODER Yönetim Kurulu olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret ederek Derneğimiz hakkında bilgi verdik.

Gönüllü çalışmalar ve sivil toplum faaliyetleri içinde genç yaşlardan itibaren aktif olarak bulunmuş ve bugüne değin muhtelif Sivil Toplum Kuruluşlarındaki görevlerine aralıksız devam eden Duruay, Yönetim Kurulumuz tarafından ANODER ile ilgili bilgi aldıktan sonra

önemli bir misyon ve sosyal sorumluluk için bir araya gelerek ANODER’i oluşturan galericilerin her türlü sorunlarının çözümü noktasında ortak bir sese ve güce sahip olmasının önemine değindi. Kısa zamanda ulaşılan önemli üye sayısı ve yapılan işler için Yönetim

Kurulumuzu tebrik eden Duruay, Esnaf Birlikteliklerinin hem o esnaf gurubu için, hem de ülkemiz ve halkımız için olan önemine değindi.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaret neticesinde Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, ANODER’in dolayısı ile Ankaralı Galerici Esnafının daima yanında olduğunu ve bu noktada gerek şahıs gerekse de Gölbaşı Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye talip olduklarını ifade etti.