ANODER Yönetim Kurulu; AK Parti Ankara Milletvekili Arslan’ı ziyaret etti.

-Kalkan: “ANODER kısa zamanda ulaştığı 450 üyesi ile Ankaralı Galericinin temsilcisi kurduğu kooperatif ile de Ankaralı Galericinin gücüdür”

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Milletvekili Ali İhsan (Mücahit)Arslan’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Ziyarete ANODER’i temsilen;  Başkanı İlkay Kalkan, İkinci Başkan Mustafa Macar, Başkan Yardımcısı Kazım Soner İmal, Başkan Yardımcısı Selim Arslan ile Genel Sekreter İhsan Demir katıldı.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, Ankaralı galericilerin sorunlarının çözümü noktasında ilgili tüm kurum ve kuruluşların birlikte çalışması gerektiğine dikkat çekerek, “Gerek belediyeler, gerek yasama organı olan Meclisimiz gerek Hükümetimiz gerekse de Sivil Toplum Kuruluşları birlikte hareket etmelidir. ANODER bu işbirliğinin STK kanadında üzerine düşen tüm sorumlulukları almaya gönüllü ve yetkindir. ANODER kısa zamanda ulaştığı 450 üyesi ile Ankaralı Galericinin temsilcisi kurduğu kooperatif ile de Ankaralı Galericinin gücüdür. ANODER üye yapısı, yönetimi ve yaklaşımı ile etkin ve yetkindir.” dedi.

Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ise ANODER’e üstlendiği bu önemli sosyal sorumlulukta başarı dileklerini iletti.