ANODER Yönetimi Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’i ziyaret etti.

Ankara Oto Galericileri Derneği - ANODER Yönetim Kurulu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret ederek Dernek çalışmaları ve Galericilerin sorunları hakkında bilgi verdi.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e galerici esnafının sorunlarından bahsederek bu sorunların çözümü noktasında Yerel Yönetimlerle ile birlikte gerçekleştirilecek işbirliklerinin önemine değindi. Ankaralı galericilerin ANODER çatısı altında ses ve güç birliği yaptığını belirten Kalkan, bu birlikteliğin hem galericileri kendi içerisinde bir düzene sokacağını hemde karşılaştıkların sorunların üstesinden gelmeleri hususunda birlik içerisinde hareket etmelerine olanak sağlayacağını dile getirdi.

Esnaf temsilcilerinin oluşturdukları Sivil Toplum Kuruluşlarının esnaflar kadar ülke ve millet içinde önemli bir oluşum olduğunun üstünü çizen kalkan, Sivil Toplum Kuruluşu, Kamu ve Halk birlikteliği ile yapılacak çalışmaların daha verimli ve sonuç odaklı olacağını ifade etti.

Galericilerinin sorunlarının çözümünün hem halkımıza, hem ülkemize hem de esnafımıza olacak faydalarından bahseden Kalkan, “esnafımızın sorunlarının çözümü sadece bize değil bizlerin üretimimize devam etmemizi sağlaması ile gerek vergi, gerek istihdam gerekse de ekonomik döngü içerisinde Ülkemize de, milletimize, devletimize ve dolayısı ile belediyelerimize katkı sağlayacaktır.” dedi.

Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.