ANODER Demokrasi Nöbetine Külliye'de devam ediyor...

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER, Başta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere Ankara'nın çeşitli bölgelerinde Demokrasi Nöbetini tutmaya devam ediyor...

Darbe girişiminin gerçekleştiği ilk dakikalardan itibaren Tüm Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile Hükümetimizin yanında tavır alıp, demokrasi ve Milli İrade için yapılan direnişe omuz veren ANODER Yönetim Kurulu dün geceyi'de Cumhurbaşkanlığı Küllüyesinde geçirerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılık ve desteğini yineledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti'nde konuşan ANODER Başkanı İlkay Kalkan şu değerlendirmelerde bulundu;

"Ülkemize ve Milletimize karşı yapılan her türlü şer girişimin karşısında anında tepki veren Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER ve üyesi olan galerici esnafı 15 Temmuz Cuma gecesi yapılan hain darbe girişime karşı ilk dakikadan itibaren yüce Türk Milletinin bir parçası olarak sokak sokak mücadelesini vermiş, vermekte ve daima da verecektir. Milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi bir zorluk esnasında, milli birlik ve beraberliğimize uzanan şer odaklarına karşı yek vucut olmuş ve direnişini göstermiştir. Yüce Milletimize karşı hain planlar yapanlar bir kere daha Türk Milletini bölmenin imkansız olduğunu görmüşlerdir. Bizler farklılıklarımız ile birlikte aynı inanç ve değerlerin bir araya getirdiği bir milletiz. Bizlerin ortak paydası ülkemizdir. Her birimizin ismi farklıda olsa her birimizin soyadı Türkiye'dir. Ülkemiz için canımızın dahi hiçbir değeri yoktur. Bizler bunu Fatihin İstanbul'u fethinde Fatihin evlatları olarak, Kurtuluş Savaşında Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kenetlenerekde gösterdik. Tarihimiz bunun örnekleriyle süslenmiştir. Bu tarihten ders almayan hainlere son dersimizi 15 Temmuzdan beri kenetlenerek verdik.

Kimse şunu unutmasın, bu gök semanın üstünde yankılanan ezanımızı susturmaya ve dalgalanan bayrağımızı indirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bizler yüce Türk Milleti olarak Milli İrademize uzanan hiçbir şer odağının girişimine izin vermeyeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarız, gerekirse canımızı, bedenimizi siper ederiz ama ülkemiz üzerinde oynana hiçbir şer oyuna izin vermeyiz."