ANODER'den AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı'ya Tebrik Ziyareti.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, AK Parti Ankara İl Başkanlığı 6.Olağan Kongresi’nde yeniden seçilen AK Parti Ankara İl Başkanı Sayın Mustafa Nedim Yamalı'yı AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nda ki makamında ziyaret etti.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Yamalı'ya tebriklerini ileterek, "Daha önce üstlendiğiniz görevlerde imza atmış olduğunuz üstün başarı ve hizmetlerin yanı sıra AK Parti Teşkilatında gerçekleştirdiğiniz başarıların AK Parti Ankara İl Başkanlığı’na yeniden seçilmenizde büyük katkısı olduğunu düşünmekteyiz. Bu başarıların artarak devam edeceğine sonsuz inanıyoruz. AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevinde; ülkemize, milletimize ve Ankara’mıza son derece önemli hizmetler sunacağınıza dair en ufak bir tereddütümüz yoktur." dedi.

ANODER Yönetim Kurulu üyeleri, seçilmesi vesilesiyle tebriklerini ilettiği AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı'ya ANODER'i ve çalışmalarını aktararak her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivil Toplum Kuruluşlarının esnaf için arz ettiği öneme vurgu yaptı.

Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.