Ankara Oto Galericileri Derneği-ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek’i ATO Başkanlık Makamında ziyaret etti.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, II. Başkan Mustafa Macar, Başkan Yardımcıları Kazım Soner İmal, Hakan Bayraklar ve Hamza Avcı, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve ATO Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek’i ziyaret etti. Ziyarette Ankara Ticaret Odası Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da hazır bulundu.

ANODER Yönetim Kurulu üyeleri, alım işlemi ve projelendirme aşaması tamamlanan Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan arsaya yapacakları ve Ankara'ya İkinci Oto Galericiler Sitesini kazandıracak proje ile ilgili bilgi aktardı.
ATO Başkanı Gürsel Baran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek, Ankara’ya büyük bir hizmet sunacağından hiç şüphe duymadıkları bu önemli projeyi beğendiklerini ve projenin uygulanması ile ilgili herhangi bir problemin olmadığını ifade ederek, Ankara'ya kazandırılacak bu önemli hizmet için tebrik ve başarı dileklerini iletti.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER’i kurulduğu ilk günlerden itibaren yakinen takip ettiğini belirterek Türkiye’nin farklı illerinde birden fazla Oto Galericiler Sitesinin bulunmasına rağmen Ankara’da tek bir Oto Galericiler Sitesinin olmasını doğru bulmadığını, rekabet ve Ankaralıya hizmet için İkinci Oto Galericiler Sitesi’nin açılmasının gerekliliğini ifade etti.

Ankara Ticaret Odası Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Nizamettin Uğurlu’da ANODER’i ve ANODER Bünyesinde bulunan galerici esnafının büyük problemler yaşadığını ve bu yapılacak galericiler sitesinin bu problemlere önemli ölçüde son vereceğini belirterek, ANODER’in yapısı, çalışmaları ve Ankaralı Galerici Esnafının sorunları ve çözüm noktasındaki öneminden bahsetti.

Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.