ANODER, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa her türlü göreve hazır ve nazır olduğunu bildirdi...

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak Cumhurbaşkanlığımıza ve Başbakanlığımıza Resmi olarak, Teşekkürlerimizi, Devletimize olan bağlılığımızı, Milletimize olan minnetimiz ile her türlü göreve hazır ve nazır olduğumuzu ilettik.

TC. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa ilettiğimiz yazı şöyle:

"Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak, Demokrasimizi, Ülkemizin bütünlüğü ve istikrarı ile Milli İradeyi hedef alan hain kalkışmayı bir kere daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. ANODER, her daim olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM yönetimindeki Hükümetimize sonsuz güvenmekte ve yanında yer almaktadır.

Milli İradeyi yok saymaya çalışan bu hain ve alçak teşebbüsün geri püskürtülmesini sağlayan, demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan; Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde,  Başbakanımız Binali YILDIRIM yönetimindeki tüm Hükümet üyelerimize ve Gazi Meclisimize, Siyasi Partilerimize, hainlerle birlikte hareket etmeyen onurlu TSK Üyeleri, Kahraman Emniyet Teşkilatına, yurtsever medyamıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve canını hiçe sayarak Demokrasimize ve Milli İradeye korkusuzca sahip çıkan Vatan ve Demokrasi aşığı Yüce Türk Milletine sizlerin nebzinde bir kere daha Teşekkür ederiz.

Egemenliğin ve iktidarın tek kaynağı Millet İradesi olduğunun bilincinde olan ANODER’in; Milletimizi ve ülkemizi milli iradenin temsilcisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğindeki Hükümetimizin kalkındıracağına olan inancı tamdır.

Ankara Oto Galericileri ANODER olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da demokrasimizin, devletimizin ve seçilmiş hükümetimizin yanında yer alacak, Hükümetimizin verdiği her kararın destekçisi olacağız.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak, Ülkemizin birliği, dirliği ve refahı için her türlü göreve hazır ve nazır olduğumuzu bilgilerinize arz ederiz.

ANKARA OTO GALERİCİLERİ DERNEĞİ ANODER

YÖNETİM KURULU"