ANODER MEHMET YİĞİNER ZİYARETİ

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği-ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret etti.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette ANKESOB Başkanı Yiğiner’e Ankara Oto Galericileri Derneği ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. ANODER Başkanı Kalkan, Meslek erbabı Esnaf ve Sanatkarların bir araya gelerek oluşturduğu Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek ANODER olarak gecikmeli de olsa Ankaralı Galericilerin haklarını savunmak için güç ve ses birliği yaptıklarını ifade etti.

Esnafın bir çatı altında toplandığı meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının esnafın hakkını savunmanın yanı sıra esnafın imajını düzeltmek ve o meslek ile ilgili düzen oluşturmak açısından da son derece önemli bir misyona sahip olduğunu belirten ANODER Başkanı Kalkan, ilgili sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının işbirliği içinde yürüteceğin çalışmaların önemine de değindi.

ANODER olarak Ankaralı esnafın ve sanatkarın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını dile getiren Kalkan, “Kamu, Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ortaklaşa yürüteceği çalışmaların başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az. Yeter ki bu üç unsur, bu üç güç odağı birlikte çalışma isteği ve azmini göstersin. Bizler STK olarak bu işbirliğine her daim hazır ve nazırız.” dedi.

ANKESOB Başkanı Yiğiner’de ziyaretten dolayı ANODER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.