ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile bir kez daha bir araya geldi.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir kez daha bir araya gelerek Gölbaşı’na yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesinin detaylarını konuştu.

ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e Gölbaşı’na yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesi ile ilgili Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bili aktarıp, gelinen noktadan sorası için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Belediyelerin ortaklaşa yapacağı çalışmaların önemine değinerek, Yerel Yönetimler ile yakın ilişkiler içerisinde Ankaralı galericilerin sorunlarını en kısa zamanda çözeceklerini dile getirdi. Bu çözümün en önemli örneğini ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde gerçekleştirmeyi düşündükleri Oto Galericiler Sitesinin oluşturacağını söyledi

Ana hatlarını yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesinin oluşturduğu görüşme son derece olumlu bir havada geçti.