ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile görüştü.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bekir Yıldız’ı ziyaret etti.

ANODER Yönetim Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e Dernek çalışmaları ve Ankaralı Oto Galericilerin sorunları hakkında bilgi aktarıp karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Derneğin kuruluş amacı ve bugüne kadar yaptıkları hakkında detaylı bilgi veren ANODER Başkanı Kalkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Belediyelerin ortaklaşa yapacağı çalışmaların önemine değindi. ANODER Başkanı Kalkan, Yerel Yönetimler ile yakın ilişkiler içerisinde Ankaralı galericilerin sorunlarını en kısa zamanda çözeceklerini dile getirdi.

ANODER Başkanı Kalkan, yapmayı planladıkları ikinci oto galericiler sitesi ile ilgili çalışmalar hakkında da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e bilgi aktardı.

Ana hatlarını yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesinin oluşturduğu görüşme son derece olumlu bir havada geçti.