ANODER Yönetimi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Göktürk’ü ziyaret etti.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Başkanı İlkay Kalkan ile İkinci Başkan Mustafa Macar, AK Parti Nevşehir Milletvekili, Adalet Komisyonu Üyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Murat Göktürk’ü makamında ziyaret etti.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan ve İkinci Başkanı Mustafa Macar, ziyarette AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Göktürk’e Ankara Oto Galericileri Derneği ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

ANODER olarak gecikmeli de olsa Ankaralı Galericilerin haklarını savunmak için güç ve ses birliği yaptıklarını ifade eden ANODER Başkanı Kalkan 500 üye ile önemli bir temsil düzeyine ulaştıklarını söyledi. Derneğin kuruluşunu takiben kurdukları kooperatifleri ANOKOOP vasıtası ile de ses birliğinin yanına güç birliklerini de eklediklerini belirten Kalkan, esnafın bir çatı altında toplandığı meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının esnafın hakkını savunmanın yanı sıra esnafın imajını düzeltmek ve o meslek ile ilgili düzen oluşturmak açısından da son derece önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

Galericilerin sorunlarının çözümü noktasında Yerel Yönetimlerin son derece önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kalkan, ANODER olarak Ankaralı esnafın ve sanatkarın sorunlarının çözümü noktasında her türlü işbirliği ve göreve hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Murat Göktürk, ziyaretten dolayı ANODER Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Göktürk, Galerici esnafının sorunlarının çözümü noktasında destek vermekten memnuniyet duyacağını da söyledi.

Görüşme son derece olumlu bir havada gerçekleşti.