ANODER Yönetim Kurulu, Keçiören Belediye Başkanı Ak’ı ziyaret etti.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu Üyeleri, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

ANODER Başkanı Kalkan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a kurulduğu günden bugünlere kadar gelen önemli desteği için teşekkürü ederken, “Her adımımızda yanımızda olmanız ve desteklerinizi esirgememeniz bizlere güç ve onur verdi.” dedi.

ANODER Başkanı Kalkan sözlerine şöyle devam etti; “Öncü kimliğiniz doğrultusunda hem iş dünyasında hem de Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif ve önemli görevler üstlendiğinizi biliyor bu vizyonunuzu Ankara’mızın gözbebeği ilçesi Keçiören’e de yansıtmanızdan dolayı yaşadığımız gururu da paylaşmak istiyorum. Keçiören sizlerle büyüyor sizlerle gelişiyor. Keçiören’imizin sorunları sizlerle çözülüyor.

Gözbebeği ilçemiz Keçiören, galerici esnafının yoğun olarak bulunduğu bir ilçe olarak da öne çıkmaktadır. Bu galerici esnafının sorunlarının çözümü noktasında ANODER açısından Keçiören Belediyesi’nin önemini daha da arttırmaktadır. Sizin de yakından bildiğiniz gibi ne yazık ki esnaf olarak bizlerin bazı sorunları var. Sizin bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptığınızı biliyor ve bu hususta olan desteğinize de minnettar olduğumuzu yineliyoruz. Sorunlar el birliği ile çözülür. Bunun da farkında olarak projeler üretiyor, paylaşıyoruz. Sorunların çözümü noktasında bizler Sivil toplum kuruluşları olarak sizler Yerel Yöneticimiz olarak ve devletimiz, milletimiz hep birlikte olursak dirliğimizin, birliğimizin ve kalkınmamızın önünde hiçbir güç duramaz, duramayacaktır.

Esnafımızın sorunlarının çözümü ise sadece bize değil bizlerin üretimimize devam etmemizi sağlaması ile gerek vergi, gerek istihdam gerekse de ekonomik döngü içerisinde Ülkemize de, milletimize, devletimize ve dolayısı ile belediyelerimize de katkı sağlayacaktır. Bizler sizlerin de yakinen bildiği gibi vergi veren, istihdam yaratan, ülkesine, milletine, devletine ve dinine bağlı ticaretten önce onur ve haysiyetlerini düşünen namuslu esnaflarız. Bu ülkede önce kazanç değil önce huzur önce kalkınma önce ülkesini, dinini ve milletini düşünen esnaflarız.

Tüm bu yaklaşımlarımız doğrultusunda ANODER, olarak özellikle Yerel Yönetimlerin temsilcisi olan Belediyeler ile yakın bir diyalog ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve Yerel Yönetimlerin ortak çalışmaları ve güç birlikleri neticesinde tüm sorunların çözülebileceğinin bilincindeyiz. Bu noktada hem galerici esnafının yoğunluğu hem de Keçiören Belediyesi ve siz değerli başkanımızın örnek çalışmaları ve duruşu bu işbirliği noktasında bizlere güven ve güç vermektedir.

Sizlerin görüş önerileri bizler için son derece önemlidir. Her zaman sizlerle işbirliği yapmak gayesi ve arzusu içindeyiz.

Destekleriniz için tekrardan teşekkür eder, Keçiören’imiz için gereken her türlü göreve hazır olduğumuzu söylemek isterim.”