ANODER Yönetiminden Etimesgut Belediye Başkanı Demirel’e Ziyaret…

ANODER Yönetim Kurulu olarak Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i makamında ziyaret ettik.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e galerici esnafının sorunlarından bahsederek bu sorunların çözümünün hem halkımıza, hem ülkemize hem de esnafımıza olacak faydalarından bahsetti.

Kalkan, “esnafımızın sorunlarının çözümü sadece bize değil bizlerin üretimimize devam etmemizi sağlaması ile gerek vergi, gerek istihdam gerekse de ekonomik döngü içerisinde Ülkemize de, milletimize, devletimize ve dolayısı ile belediyelerimize katkı sağlayacaktır.” dedi.

ANODER, olarak özellikle Yerel Yönetimlerin temsilcisi olan Belediyeler ile yakın bir diyalog ve işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmek istediklerini belirten Başkan İlkay Kalkan, Etimesgut Belediyesi’nin de örnek çalışmaları ve duruşu ile bu işbirliği noktasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Nüfusunu 500 bine ulaştırarak hızla büyüyen ilçelerimizden olan Etimesgut’un, üst üste 2. kez seçilerek, 3. hizmet dönemine başlayan Demirel ise galerici esnafının sorunlarının farkında olduğunu belirterek çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ekseninde üzerlerine düşeni yapmaya daima hazır olduklarını ifade etti.