ANODER Yönetiminden Kazan Belediye Başkanı Ertürk’e ziyaret…

ANODER Yönetim Kurulu Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü makamında ziyaret etti.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan, ziyarette Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’e galerici esnafının sorunlarından bahsederek bu sorunların çözümünün hem halkımıza, hem ülkemize hem de esnafımıza olacak faydalarından bahsetti.

Kalkan, “esnafımızın sorunlarının çözümü sadece bize değil bizlerin üretimimize devam etmemizi sağlaması ile gerek vergi, gerek istihdam gerekse de ekonomik döngü içerisinde Ülkemize de, milletimize, devletimize ve dolayısı ile belediyelerimize katkı sağlayacaktır.” dedi.

ANODER, Yerel Yönetimlerin temsilcisi olan Belediyeler ile yakın bir diyalog ve işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürmek istediklerini belirten Başkan Kalkan, Kazan Belediye Başkanı Ertürk’e uygun bir arazinin olması hususunda yapmayı düşündükleri Galericiler Sitesini Kazan’da yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Galericiler Sitesinin Kazan’a inşa edilmesinin Kazan’a ciddi bir ekonomik kazanç ve haraketlilik getireceğini ifade eden Kalkan, “Galeriler ile birlikte istihdam, galeriler ile birlikte ekonomik hareketlilik, galeriler ile birlikte ikinci el araba almak isteyen halkımız yani önemli bir insan sirkülasyonu gelecektir. Dolayısı ile Galericiler sitesinin kurulacağı ilçe önemli bir kazanca kavuşmuş olacaktır” dedi.

2004’ten sonra 2009’daki seçimi de kazanıp, Kazan'da iki dönem üst üste seçilen ilk Belediye Başkanı olan Ertürk, bu başarısını 2014 yılında 3. kez belediye başkanı seçilerek perçinledi.

Her üç seçimde de yaklaşık % 55 gibi bir oy oranıyla seçilerek Kazan’da kırılması güç bir rekora imza atan Ertürk ise galerici esnafının sorunlarının farkında olduğunu belirterek çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ekseninde üzerlerine düşeni yapmaya daima hazır olduklarını ifade etti.