ANODER'DEN DARBE KARŞITI EYLEME DESTEK

Ankara Oto Galericileri ANODER olarak demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılan darbe girişimine karşı yapılan eyleme destek verdik. Ülkemize ve milletimize dair yapılan tüm şer odaklarının faaliyetlerine karşı birlik ve bütünlüğümüzü yedi cihana haykırdık.

ANODER Başkanı İlkay Kalkan Ankara Kızılay Meydanı’nında gerçekleşen yürüyüş öncesinde yaptığı açıklama da şöyle konuştu: "Ülkemize, milletimize, demokrasimize ve milli irademize kasteden şer odaklarının girişimlerine karşı milletçe birlik mesajı vermek için Kızılay’a geldik.

Gün birlik ve dirlik günüdür...

Ülkemizde süren demokrasiye ve millet iradesine son vermeye hiçbir yapılanmanın gücü yetmeyecektir... Bu millet var olduğu surece ülkemiz milli iradenin yönetiminde olacak, ezan sesimiz ve şanlı bayrağımız milli iradenin güvenliginde gök kubbedeki yerini alacaktır... Milletimizin birliği ve dirliği ülkemizin üzerinde hain planlar yapan şer odaklarını daima defedecektir... "