BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN'DAN ANODER AİLESİNE ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ANODER Ailesinin geleneksel olarak düzenlediği kahvaltıya katılarak Galerici Esnafının sorunlarını dinledi.

ANODER ailesi olarak gelenekselleşen kahvaltımıza Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Ali İhsan(Mücahit) Aslan katıldı.

ANODER ailesi olarak Türkiye’nin geleceği için her türlü göreve hazır olduklarını belirten ANODER Başkanı İlkay Kalkan, istikrar için sonuna kadar üzerlerine düşeni yapacaklarını, üreteceklerini, istihdam yaracaklarını, dürüst esnaf olarak topluma örnek olacaklarını söyledi.

Genel Seçimlerin ülkemizin geleceği için hayırlara vesile olmasını dileyen ANODER Başkanı Kalkan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Milletvekili Adayı Ali İhsan Aslan’a başarı dileklerini iletti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, esnaflığın zorluklarına değinerek meslek erbabı kişilerin oluşturdukları birliklerin önemine değindi. Galerici esnafının yaşadığı zorlukların farkında olduğunu belirten Akdoğan, ANODER’i oluşturan, geliştiren ve bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Akdoğan, bu önemli sosyal sorumluluk projesi için çalışan ANODER’e her daim destek vereceğini belirtti.