Başbakan Yardımcısı İşler’den ANODER üyesi Galericilere ziyaret…

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER üyesi galericilerle Tarihi Ankara Evi- Çeşni Konağı’nda bir araya geldi.

ANODER Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birçok üye galeri temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan ANODER Başkanı İlkay Kalkan, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e galerici esnafına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

ANODER Başkanı Kalkan, Başbakan Yardımcısı İşler’in galericinin tüm sıkıntılarının farkında olduğunu, sorunların çözümü noktasında desteklerinizi hiçbir zaman esirgemediğini ve her daim esnafın yanında olduğunu bilmenin kendilerine güven verdiğini belirterek, “Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER olarak çıktığımız bu yolda, üstlendiğimiz bu sosyal sorumluluk projesinde yanımızda olduğunuzu bilmek bizlere güç vermektedir. Sizlerin bizlere olan destekleri bizlerin ne derece önemli ve doğru bir yolda olduğunun kanıtı gibidir. Ankaralı galerici esnafı ilginiz ve bizlere vermiş olduğunuz değer için sizlere ve sizin nebziniz de hükümetimize minnettardır. Varolun! Eksik olmayın!” dedi.

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER’in birlik ve dirlik içerisinde tek ses olarak çalışmalarını sürdürmekte olduğunu belirten Kalkan, “gerek belediyelerimiz gerekse de hükümetimiz ile yakın diyalog ve işbirliği içinde çalışmaktayız. Hükümetimiz ve belediyelerimizin destek ve yönlendirmeleri ile yolumuzu çizmekte, Galerici esnafımızın sorunlarını çözmek için alın terimizi dökmekteyiz.” diye konuştu.

-Bu yola baş koyduk-

“Evvel Allah, sonrasında sizlerin desteği ve Haktan, Halktan ve Haklılığımızdan aldığımızdan güçle esnafımızın tüm sorunları çözeceğiz.” Diyen Kalkan, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yola baş koyduk. Esnafımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız İnşallah. Çalışıyoruz, daha çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. Evvel Allahım sonrasında sizlerin desteği ile de esnafımızın maruz kaldığı haksızlıklara son vereceğiz. Esnafımız kazanacak, kazanan esnafımız devletine ve halkına kazandıracak. Güçlü üye yapımız ile Ankaralı galericinin sesi ve gücü olduk.

Ankaralı galericinin sorunlarının çözümünün yanı sıra ülkenin ve milletin refahı ve huzuru içinde canla başla çalışmakta olduklarını ifade eden Kalkan, “Ülkemiz ve Milletimiz huzurlu olacak ki bizlerde huzurlu olalım. Allah, dirliğimize, birliğimize zeval vermesin, Allah ülkemizin ilerleyişine engel olmak isteyen, halkımızın birliği ve huzuruna nifak sokmak isteyen şer odaklarına izin vermesin.” dedi.

-Göreve hazırız-

Kalkan, ülkemizin zor ve karanlık günlerden geçtiği bu günlerde galerici esnafı olarak üzerlerine düşen her türlü göreve daima hazır olduklarını belirterek, “Bu ülke, bu topraklar, bu millet tarih boyunca nice karanlık oyunu bozmuş, nice zorlukların üstesinden gelmiştir. Bugünde bu karanlık oyunları bertaraf edecek güçte ve bilinçteyiz. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyecek, birliğimizi, dirliğimizi dünden daha sağlam koruyarak istikrarlı ilerleyişimize devam edeceğiz. Haine, hayduta, bölücüye, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen iç ve dış nifaklara fırsat vermeyeceğiz. Bizler galerici esnafı olarak bu görüş ve ideal ile milletimiz ve ülkemiz için her türlü göreve daima hazırız. Bizler kendimizden önce ülkemizi ve halkımızı düşünen, gücünü dürüstlüğü, ahlakı ve erdeminden alan esnaflarız.” diye konuştu.

ANODER Başkanı Kalkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Evet esnaf olarak sorunumuz çok ama bugün dert yanma şikayet etme günü değil, bugün birlik ve dirlik sergileme günüdür. Bugün kendi sorunlarından önce ülkemizin geleceğini düşünme günüdür. İstikrarı ve huzurlu yarınlarını hep birlikte oluşturmak için üzerine düşeni yapma günüdür.

Bayrağımızın gölgesinde yankılanan ezan sesinin huzur verdiği Türkiye’yi yıkmaya, milletimizin arasına nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Her sabah Besmele ile ‘Haydi Bismillah’ diyerek dükkanını açan ANODER üyesi tüm galerici esnafımız birlik ve dirlik içinde ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya hazır ve nazırdır.”

Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise galerici esnafının daima yanında olduklarını belirterek esnafın sorunlarının çözümü noktasında dün olduğu gibi bugünde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.