ANODER BAŞKANI KALKAN’DAN 65. HÜKÜMETE KUTLAMA MESAJI…

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Başkanı İlkay Kalkan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım Başkanlığında kurulan 65. Hükümete çalışmalarında başarılar dileyerek, “Bakanlığı döneminde de son derece önemli ve çağın ilerisinde projelere imza atan Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde de ülkemize ve milletimize son derece önemli hizmetler sunacağını düşünüyoruz” dedi.

ANODER Başkanı Kalkan, 65. Hükümeti kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin zor günlerden geçtiği dönemlerde Yüce Milletimiz 1 Kasım 2015 Seçimlerinde iradesini istikrardan yöne kullanmıştır. Milletimizden aldığı güçle kurulan 64. Hükümetimiz ise kısa zamanda önemli projelere imza atmış, ülkemize tekrardan istikrar ve huzur getirmiştir. 1 Kasım Seçimleri sonucunda kurulan 64. Hükümet’imizden Bayrağı devralan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım önderliğindeki 65. Hükümet’imizin de gerek ekonomik gerekse de sosyal reformlar yönünde önemli adımlar atacağına olan inancımız sonsuzdur.

Bakanlığı döneminde de son derece önemli ve çağın ilerisinde projelere imza atan Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde de ülkemize ve milletimize son derece önemli hizmetler sunacağını düşünüyor, 65 Hükümet’imizin kadrosunda yer alan Sayın Bakanlarımızı tek tek tebrik ediyoruz.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım Başkanlığında kurulan 65. Hükümetimize, çalışmalarında başarılar diler, Ülkemiz ve Milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.”