Keçiören Belediye Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Adayları ile Kahvaltı.

Keçiören Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayları ile kahvaltı…

ANODER Yönetim Kurulu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Karşılıkla fikir alışverişinin yapıldığı kahvaltıda ANODER Yönetim Kurulu üyeleri dernek çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgi aktardılar.

Mevcut yapılanmalar ekseninde yapılan çözüm arayışlarının sonuca ulaşmaması ve Galerici esnafının tamamını temsil eden bir dernek ve kooperatifin bulunmaması, esnafımızın diğer sorunlarının görmezden gelinmesi gibi faktörler neticesinde yeni bir yapılanma ile Ankara’nın farklı bir noktasında tamamen galerici esnafının ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir Galericiler Sitesinin yapılması ve esnafımızın tüm sorunlarının çözümü için çalışılması amacıyla ANODER’i kurma kararı aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyelerimiz, “Gelinen noktada, galerici esnafının gerçek sesini yansıtmak için yeni bir derneği kurmak ve bu sosyal sorumluluk bağlamında elimizi taşın altına koymak artık kaçınılmaz olmuştu” diye konuştular.

“Birliğimizden, Halktan ve Haktan aldığımız güçle, her türlü hak gaspına ve adaletsizliğe karşı 300 esnafımızın katıldığı, 20 Şubat 2015 tarihli toplantıda oybirliği ile yeni bir dernek kurulması kararı aldık ve hemen akabinde 23 Şubat 2015 Tarihinde ANODER-ANKARA Oto Galericileri Derneği Ünvanlı Derneğimizi kurduk. Yaklaşık 25 Günlük bir sürede 300 Üyeye ulaştık. Üye sayımızsa her geçen gün hızla artmaktadır.” diyen ANODER Başkanı İlkay Kalkan, hem yerel yöneticiler olan Belediye Başkanlarını, hem de merkez yönetimi oluşturan Milletvekillerini ANODER’in üstlendiği bu sosyal sorumlulukta yanlarında görmekten kıvanç duyacaklarını ifade etti.

ANODER Yönetim Kurulu Üyeleri, Keçiören Belediye Başkanı Ak ile Milletvekili Adaylarına Millete hizmet yarışında üstlendikleri rollerde başarı dileklerini ilettiler.

Geniş vizyonunu ve öncü kimliğini iş hayatına yansıtmak isteyen Ak ve bu ideal doğrultusunda özel sektörde çeşitli alanlarda yöneticilik yapıp aynı zamanda sosyal kimliğiyle de ön plana çıkan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Keçiören Belediye Başkanı Ak ile Milletvekili Adayları da ANODER Yönetim Kurulu Üyelerine üstlendikleri bu önemli misyon için başarı dileyerek, daima galerici esnafının yanında olacakları mesajını verdiler.